sfeerfoto bbvag

Andere congressen

De FOD Werkgelegenheid lanceert de sensibiliseringscampagne over psychosociale risico’s “Laat ons er samen voor gaan!”  Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (belgie.be)

Rentree is een gratis dienstverlening voor personen met/na kanker die vragen hebben rond werk(hervatting). Werkzoekenden, werknemers, ambtenaren en zelfstandigen kunnen beroep doen op deze dienstverlening, waarbij er gratis individuele begeleiding op maat en op vraag van de persoon wordt aangeboden. Deze dienstverlening wordt gecoördineerd door Sterpunt Inclusief Ondernemen, in samenwerking met Kom Op Tegen Kanker en VDAB.  Meer info op https://www.rentree.eu/ In het kader van deze dienstverlening wordt een gratis webinar voor professionelen georganiseerd die te maken krijgen met klanten/werknemers die kanker hebben en vragen hebben rond werk(hervatting). In deze webinar geven we meer uitleg over de dienstverlening en hoe je kan doorverwijzen/toeleiden. 

De webinar duurt 1 uur en gaat door op:  

  • Dinsdag 27 april om 09.00u 
  • Dinsdag 25 mei op 09.00u 

Om in te schrijven: klik hier, surf naar de inschrijvingspagina en laat uw contactgegevens achter. U ontvangt een bevestigingsmail met uitnodiging voor de webinar.    

 

- Webinar over speeksel PCR-testen - Biogazelle - 3 mei 2021

Webinar VUSA 2021: fertiliteit in relatie tot de werkvloer - Moeilijk zwanger, gemakkelijk werken - 20 mei 2021

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nationale Dagen 2020

Log in en (her)bekijk de webinars van 26 en 27 november 2020 in de rubriek Congressen - Nationale dagen 2020

Zoeken

zoeken

Login

E-mail:

Paswoord:

Inloggen

Paswoord vergeten?

Lid worden?
Toetredingsformulier

100€/jaar

50€/jaar leden met een diploma algemene geneeskunde < 5 jaar